Monitorizare online

Monitorizare online

Plan antrenament

Plan antrenament

Plan alimentar

Plan alimentar

miercuri, 2 noiembrie 2016

Armura Body Fitness - Accepta provocarea celor 12 saptamani cu planuri personalizateSa transformi corpul este usor , sa transform stilul de viata si implicit viata oamenilor este cea ce imi propun cu adevarat!

           Ce este Armura Body Fitness ?
 
         Armura Body Fitness  este un concept nou, unic in Romania de remodelare corporala in care
primesti consultanta online pentru obiectivul tau . Acest proiect ambitios se adreseaza atat celor ce doresc sa scape de excesul de grasime sau doar sa tonifice musculatura , celor care doresc sa obtina o crestere in masa musculara sau sa incerce o dieta rapida si eficienta.

Armura Body Fitness isi propune sa imbunatatesca fizicul tau ca si cum detii o armura, un corp mai puternic, mai estetic, proportionat si sexy.
Dincolo de experienta de a lucra cu oameni de la 7 la 40 de ani, de la oameni firavi la supraponderali, de la elevi la oameni de afaceri am invatat foarte multe.

     In cele din urma am inteles ca suntem unici iar pentru a avea rezultate, e necesar sa ai un program fitness personalizat si o dieta eficienta, dar in acelasi timp si sanatoasa!


  

 In primul rand vreau sa te felicit pentru ca ai decis sa iti transformi corpul intr-o armura si sa te alaturi celui mai ambitios proiect de remodelare corporala din Romania –Armura Body Fitness

        Am incercat modele multe de antrenament , fel de fel de diete , am studiat modul cum se alimenteaza si cum se antreneaza culturistii de top …toate aceste informatii , tot acest timp investit in a cunoste mai mult iti sunt oferite tie pentru a incepe o transformare eficienta de care sa fii mandru , atat eu si in primul tu !

     Diferenta dintre un visator la succes si un om de succes este ACTIUNEA.

Este important sa te antrenezi INTELIGENT pentru a avea randament bun iar timpul petrecut in sala sa fie EFICIENT.


Stiinta din spatele antrenamentului !
Au fost studiate pentru fiecare muschi anatomia si biomecanica de executie a miscarii. Tensiunea exercitata de muschi a fost monitorizata pe un monitor conectat la senzorii atasati pe muschi pentru a determinta cele mai eficiente exercitii. Astfel au fost testate toate exercitiile importante pentru fiecare muschi. Rezultatul acestor studii puse cap la cap au constituit un plan de antrenament-Armura Body Fitness
Beneficii
Sa transformi corpul este usor , sa transformi stilul de viata si implicit viata oamenilor este cea ce imi propun cu adevarat! 
 1.Monitorizare online -3 luni
 2.Video-conferinte si asistenta telefonica
 3.Suport motivational si Coaching Online pentru indeplinirea obiectivului
 4.Evaluarea progresului saptamanal
 5.Planuri personalizate dupa cum urmeaza:

Plan alimentar sanatos calculat pentru obiectivul tau  
               Necesar caloric
              Deficit caloric
              Setare macronutrienti
              Alegerea alimentelor conform obiectivului 
               Recomandare suplimente, vitamine (optional)

Plan de antrenament personalizat :


               In functie de obiectivul personal

             In functie de volumul si frecventa de antrenament

             Ordinea si aranjarea grupelor musculare in program
 
             Accentuarea anumitor grupe sau a grupelor deficitare

             Alegerea exercitiilor , seturi , repetari

      +  Trucuri specifice maximizarii efectelor (drop-set, superset,negative.ect)Ceea ce platesc oamenii in cardul conceptului Armura Body Fitness este calitatea informatiilor. Acest proiect este bazat pe studii recente in domeniul fitness si nutritie avand rezultate practice la nivel international.

Alin Diaconu este antrenor personal box si fitness, teh.nutritionist, psiholog si sportiv de performanta
Autorul ”manualului de remodelare corporala - ghid practic(click)” si fondatorul Programului Armura Body Fitness -Program online de remodelare corporala  
Multumesc tuturor celor care urmaresc pagina de Facebook
Niciun comentariu: